Pomoć Bačke Palanke učenicima u Velikoj Hoči

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2009, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć Bačke Palanke učenicima u Velikoj Hoči

BAČKA PALANKA - U Bačkoj Palanci je završena jedanaesta po redu humanitarna akcija u ovoj godini za prikupljanje pomoći Srbima na Kosmetu.

U organizaciji Saveza žena "Majčino krilo", Crvenog krsta Bačka Palanka i Saveza udruženja raseljenih i prognanih lica sa Kosova i Metohije u Vojvodini "Opstanak", humanitarna pomoć u okviru akcije "Drug-drugu" Osnovne škole "Desanka Maksimović" uručena je Osnovnoj školi u Velikoj Hoči na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kosovu i Metohiji.

Pomoć od preko 100 paketa, koja se sastoji od odeće, obuće, školskog pribora, knjiga, školskih torbi, igračaka, hrane i druge pomoći, a koja je prevezena vozilom UNHCR-a, uručio je Dragan Prelević, predsednik Saveza udruženja raseljenih i progranin lica u Vojvodini sa Kosova i Metohije, direktoru Osnovne škole u Velikoj Hoči Vojislavu Šariću koji je zahvalio na velikoj pomoći.

Pomoć su nedeljama sakupljali učenici Osnovne škole "Desanka Maksimović", članice "Majčinog krila", Udruženja "Opstanak", Crvenog krsta i ljudi dobre volje Bačke Palanke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.