Pomen Vitni Hjuston u crkvi prenosi se uživo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2012, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomen Vitni Hjuston u crkvi prenosi se uživo

NJUARK -

Porodica i prijatelji Vitni Hjuston okupili su se u baptističkoj crkvi u gradu Njuark u Nju Džersiju, gde je u 18 časova (po našem vremenu) počeo tročasovni pomen preminuloj pop divi.

Predviđeno je da poslednjem ispraćaju Hjustonove, u njenom rodnom gradu prisustvuju njene kolege Elton Džon, Stivi Vonder, Ališa Kiz, Areta Frenklin, Kim Barel, Ar Keli, kao i glumac Kevin Kostner, sa kojim je snimila veliki filmski hit "Telohranitelj".

Takođe, službi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u crkvi prisustvujui i glumac Bil Kozbi, tv zvezda Opra Vinfri i sveštenik Džesi Džekson, nekadašnji predsednički kandidat Demokratske partije.

Guverner Nju Džersija Kris Kristi doneo je odluku da danas zastave u celoj državi budu spuštene na pola koplja u znak žalosti zbog smrti Vitni Hjuston.

Hjustonova je preminula 11. februara u hotelu u Los Anđelesu, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima.

Njeno telo je pronađeno u kadi, a mediji su javljali, pozivajući se na nezvanične informacije iz policije, da je u krvi poznate pevačice pronađeno više tragova antidepresiva i alkohol.

Prenos sahrane možete pratiti na snimku ispod.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.