Poginuo poljski gradonačelnik: Izgubio ravnotežu i pao sa balkona hotela FOTO

Izvor: B92, 09.Maj.2023, 17:57

Poginuo poljski gradonačelnik: Izgubio ravnotežu i pao sa balkona hotela FOTO

Poljski gradonačelnik poginuo je nakon pada sa prozora na četvrtom spratu hotela na Sardiniji u Italiji, javila je danas agencija ANSA.

Kako prenosi italijanska agencija, 44-godišnji gradonačelnik boravio je sa svojom delegacijom na Sardiniji u nizu zvaničnih poseta.

Radi se o gradonačelniku mesta Javorze, Radoslavu Grzegorzu.

Nesreća se dogodila u noći između ponedeljka i utorka, oko dva časa u hotelu "Due kolone" u istorijskom centru grada. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Prema policijskom izveštaju, gradonačelnik je bio u prostoriji sa kolegom i izgubio je ravnotežu dok je sedeo na prozorskoj dasci i pao sa visine od više od deset metara.

Policijski zvaničnici isključili su mogućnost napada, navodeći da je pad posledica nesrećnog slučaja. Identitet žrtve nije saopšten.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽASNA BIZARNA SMRT: Poljski gradonačelnik pao sa četvrtog sprata hotela, okolnosti tragedije su neverovatne

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023

Tragedija se dogodila u istorijskom delu grada..Poljski gradonačelnik poginuo je nakon pada sa prozora na četvrtom spratu hotela na Sardiniji u Italiji, javila je danas agencija ANSA...Kako prenosi italijanska agencija, 44-godišnji gradonačelnik boravio je sa svojom delegacijom na Sardiniji u nizu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.