UŽASNA BIZARNA SMRT: Poljski gradonačelnik pao sa četvrtog sprata hotela, okolnosti tragedije su neverovatne

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 18:26

UŽASNA BIZARNA SMRT: Poljski gradonačelnik pao sa četvrtog sprata hotela, okolnosti tragedije su neverovatne

Tragedija se dogodila u istorijskom delu grada

Poljski gradonačelnik poginuo je nakon pada sa prozora na četvrtom spratu hotela na Sardiniji u Italiji, javila je danas agencija ANSA.

Kako prenosi italijanska agencija, 44-godišnji gradonačelnik boravio je sa svojom delegacijom na Sardiniji u nizu zvaničnih poseta.

Nesreća se dogodila u noći između ponedeljka i utorka, oko dva časa u hotelu "Due Colonne" u istorijskom centru grada.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policijskom izveštaju, gradonačelnik je bio u prostoriji sa kolegom i izgubio je ravnotežu dok je sedeo na prozorskoj dasci i pao sa visine od više od deset metara.

Policijski zvaničnici isključili su mogućnost napada, navodeći da je pad posledica nesrećnog slučaja. Identitet žrtve nije saopšten.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Poginuo poljski gradonačelnik: Izgubio ravnotežu pa pao sa balkona hotela na Sardiniji

Izvor: Blic, 10.Maj.2023, 14:05

Poljski gradonačelnik poginuo je nakon pada sa prozora na četvrtom spratu hotela na Sardiniji u Italiji, javila je danas agencija ANSA. Kako prenosi italijanska agencija, 44-godišnji gradonačelnik boravio je sa svojom delegacijom na Sardiniji u nizu zvaničnih poseta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.