Polivala bih ga kiselinom, a onda bih ga SEKLA NA KOMADE! Ne daj bože da mu ja sudim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2017, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polivala bih ga kiselinom, a onda bih ga SEKLA NA KOMADE! Ne daj bože da mu ja sudim!

Ispovest Branislave Đorđević, sestre ubijene Maje i tetke malog Mihaila

U porodici svirepo ubijene žene i deteta nalazi se ogorčena Branislava Đorđević, rođena sestra Maje Đorđević (38) i tetku dečaka Mihaila (4) kojima je presudio Marko Nikolić (43) ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, naočigled brojnih svedoka.

- Ne daj bože da mu ja sudim! Polivala bih ga kiselinom po grkljanu, a onda bih ga sekla na komade! - kroz suze počinje ispovest Branislava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dodaje da je monstrum ubio smišljeno samo dan uoči suđenja za nasilje u porodici jer nije mogao da se pomiri sa tim da će otići u zatvor!

- Pet godina je trajalo sudđenje u Drugom osnovnom sudu u Beogradu. Suđenje je bilo zakazano za 13.jul i trebalo je konačno da se završi izricanjem presudeovakvom čudovištu u ljudskom obliku! on je, međutim u svom bolesnom umu odlučio da presudi mojoj mlađoj sestri i sestriću i tako preduhitri sud. Taj monstrum je na Božić 2013. hteo sve da nas pobije u našoj kući! Meni je pod grkljan prislonio razbijenu flašu o hteo da me zakolje, dok je sestri i Mihailu pretio da će ih pobiti! Moja sestra se borila da zaštiti dete od njega ali vidite kako se to završilo - kaže Branislava očajna i besna navodeći da su sve institucije zatvarale oči kada je trebalo da se suoče sa problemom.

Njih dvoje prema rečima sestre, nikada nisu bili u braku niti su bili venčani.

- On je samo priznao dete. Upoznali su se na našoj kapiji. Kamo sreće da se nikada nisu videli. Maja je iz prvog braka imala sina od 14 godina koji živi sa ocem. Prvi muž je taksista, divan je i pomagao joj je finansijski kad god je mogao. Dok ovaj monstrum nema zanimanje. On je nezaposleni tata. Živeo je na visokoj nozi, ali za alimentaciju nije imao. Prodao je porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi i kupio dva stana u naselju Stepa Stepanović na Voždovcu. Kada je trebalo da plati alimentaciju, donosio je potvrdu da je operisao kičmu i da ne može da radi, a bilmez je trenirao u teretani! - govori užasnuta Branislava.

- Roditelje je držao u podrumu. Nisu bili zaključani, ali su imali samo krevete na betonskom podu i frižider, dok je on živeo na spratu iznad njih u pravoj vili! Rođeni brat se odselio od njega jer je sušta suprotnost. Imao je debeli dosije zbog krađa, razbojništva i prodaje oružja i eksploziva. Zbog fizičkog napada na prodavnicu Centra u Rakovici je oslobođen, navodno zbog nedostatka dokaza, iako se sve odigralo naočigled svedoka. Za napad u našoj kući, na Božić 2013. godine kada je sve hteo da nas pobije, postupak se razvlačio pet godina i evo kako se završilo - kaže na kraju Branislava i dodaje da će tek otkriti brojne propuste nadležnih institucija u ovom slučaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.