Ispovest sestre ubijene žene: Da Centar nije ignorisao mišljenje njegovog lekara on ne bi bio u situaciji da ubije moju sestru i njeno dete

Izvor: BKTV News, 13.Jul.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest sestre ubijene žene: Da Centar nije ignorisao mišljenje njegovog lekara on ne bi bio u situaciji da ubije moju sestru i njeno dete

Vest da je ispred Centra za socijalni rad došlo do krvničkog ubistva potresla je celu Srbiju, dok je porodica tragično stradale Maje i dalje u šoku.

Majina sestra Branislava ispričala je za "Telegraf" kroz koji pakao je prolazila njena sestra.

Oglasio se i sud: Ubica iz Rakovice nije viđao dete u kontrolisanim uslovima!

"Sve što bih rekla malo je za ovo što se desilo. Volela bih kada bih ja mogla da mu sudim. Kiselinom bih ga polila. U oči bih mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sipala. Na komade bi ga seckala. Pet godina traje njegova krivica. Tek danas je trebalo da mu se sudi. Nije hteo u zatvor, zato je ovo i uradio. Majku mi je sahranio svojim ponašanjem. Porodicu mi osakatio", priča nesrećna Branislava.

Ona kaže da su za sve krivi iz Centra za socijalni rad, jer su dozvoli da Marko sredom viđa dete u nekontrolisanim uslovima na sedam i po sati, iako je veštačenje dvostrukog ubice Marka Nikolića (43) obavljeno je u bolnici "Dr Laza Lazarević", gde je utvrđeno ima šest poremećaja ličnosti i da kao takav maksimalno dva sata može da viđa dete.

Još jedan stravičan zločin pokrenuo ponovo pitanje - zašto sudovi dozvoljavaju nasilnicima da prilaze porodici!

Međutim, Centar za socijalni rad u Rakovici Nikoliću je dozvolio da viđa dete svake srede od devet do 15 i 30 časova, jer navodno, u bolnici jesu uradili nalaze, ali nisu dali konačan zaključak.

Mali naložio dodatno obezbeđenje u centrima za socijalni rad

Prema informacijama "Telegrafa", Maja je Marka prijavila 7. januara 2013. policiji, jer je pretio da će je zaklati zajedno sa sinom.

"Komisija mu je našla šestostruki poremećaj ličnosti i rečeno je da dete može da viđa samo dva dana zaredom na tri sata. Centar za socijalni rad je to preinačio", dodala je Branislava.

Zločin koji je potresao celu Srbiju: Ovo su poslednje reči monstruma iz Rakovice! (FOTO/VIDEO)

Ona navodi da je Maja Marka upoznala na kapiji svoje kuće. Bili su tri godine u vezi dok nisu dobili sina Mihaila.

Marko se, kaže, ničim ne bavi, a živi na visokoj nozi. U dosijeu ima stavku da su ga teretiri za pravljenje i prodaju eskplozivnih sredstava.

Niko je nije shvatao ozbiljno: Jučerašnja tragedija u Centru za socijalni rad mogla je biti sprečena

Branislava kaže da je mali Mihailo nerado odlazio kod oca i da kad god bi se vratio bio bi nervozan, jer mu je punio glavu različitim pričama.

"Pričao je kako će nas sve pobiti. Sve nam je to dete pričalo. I juče je bio tužan kad je krenuo u vrtić. Ja sam ga odvela a tu je on trebalo da ga preuzme. Bio je sav nevoljan. Maja nije godinu dana primala platu a ne bi ni još godinu da je ostala živa, jer je sud presudio kaznu od 600.000 dinara zato što nije iz straha dozvoljavala Marku da viđa sina", govori Branislava.

Marko Nikolić je, kako kažu u Majinoj porodici, uhodio i njenog bivšeg supruga sa kojim takođe ima sina, koji je već tinejdžer. Branislava kaže da je Majin bivši suprug divan i da joj je pomagao u čitavoj ovoj situaciji.

"Za razliku od njega, Marko je jedan dan super, sutradan krizira a trećeg eksplodira. I njegovi jadni roditelji ispaštaju zbog njega. Pa on je roditelje držao zaključane u podrumu u kući na Bežaniji. Živeo je na visokoj nozi a u sudu se pravdao da je nezaposleni tata koji nema para za alimentaciju", završava potresnu ispovest sestra.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Polivala bih ga kiselinom, a onda bih ga SEKLA NA KOMADE! Ne daj bože da mu ja sudim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2017

Ispovest Branislave Đorđević, sestre ubijene Maje i tetke malog Mihaila..U porodici svirepo ubijene žene i deteta nalazi se ogorčena Branislava Đorđević, rođena sestra Maje Đorđević (38) i tetku dečaka Mihaila (4) kojima je presudio Marko Nikolić (43) ispred Centra za socijalni rad u Rakovici,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.