Politika: Nije pucano na kuću novinara Milana Jovanovića

Izvor: Danas, 28.Feb.2019, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Politika: Nije pucano na kuću novinara Milana Jovanovića

Čaura koja je nađena ispred zapaljene kuće novinara portala "Žig info" Milana Jovanovića nije ispaljena iz pištolja već je na mestu požara ostala nakon što se metak aktivirao usled dejstva plamena, prenela je Politika u izdanju od petka. Članak Politika: Nije pucano na kuću novinara Milana Jovanovića se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jovanović: Vlast prikriva pokušaj mog ubistva

Izvor: Danas, 01.Mar.2019, 09:26

Sve ukazuje na to da vlast neće da prizna da je napad na mene bio pokušaj ubistva, zaključuje novinar Milan Jovanović nakon izjave tužioca za visokotehnološki kriminal Branka Stamenkovića da je veštačenjem utvrđeno da meci ispaljeni ispred kuće novinara nisu bili pokušaj ubistva. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.