Jovanović: Vlast prikriva pokušaj mog ubistva

Izvor: Danas, 01.Mar.2019, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Vlast prikriva pokušaj mog ubistva

Sve ukazuje na to da vlast neće da prizna da je napad na mene bio pokušaj ubistva, zaključuje novinar Milan Jovanović nakon izjave tužioca za visokotehnološki kriminal Branka Stamenkovića da je veštačenjem utvrđeno da meci ispaljeni ispred kuće novinara nisu bili pokušaj ubistva. Članak Jovanović: Vlast prikriva pokušaj mog ubistva se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan Jovanović: Vlast neće da prizna da je napad na mene pokušaj ubistva

Izvor: Beta, 01.Mar.2019

Novinar portala Žig info Milan Jovanović, kojem je nedavno zapaljena kuća, ocenio je da sve ukazuje na to da vlast neće da prizna da je napad na njega bio pokušaj ubistva.On je tako za list Danas reagovao na izjavu tužioca Branka Stamenkovića da čaure pronadjene ispred kuće Jovanovića ukazuju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.