Izvor: N1 televizija, 12.Feb.2021, 22:52

Političar iz Hrvatske rekao „Za dom spremni“ je legitimno i napustio emisiju N1

Hrvoje Zekanović iz redova Hrvatskih suverenista smatra da je (ustaški) pozdrav "Za dom spremni" legitiman, a u emisiji Crvena linija rekao je da se to ne može upoređivati s fašizmom i nacionalizmom u Srbiji i Republici Srpskoj. U razmeni stavova nije želeo da učestvuje ni dvadeset minuta.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena linija o zločincima, herojima i njihovim pozdravima

Izvor: N1 televizija, 12.Feb.2021

Hrvoje Zekanović iz redova Hrvatskih suverenista smatra da je (ustaški) pozdrav "Za dom spremni" legitiman, a u emisiji Crvena linija rekao je da se to ne može upoređivati s fašizmom i nacionalizmom u Srbiji i Republici Srpskoj. U razmeni stavova nije želeo da učestvuje ni dvadeset minuta. U emisiji...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.