Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jun.2017, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijski sindikat Srbije: Vrh MUP-a konstantno vrši pritisak na naše članove

Reprezentativni Policijski sindikat Srbije (PSS) optužio je danas vrh MUP-a i starešine po policijskim stanicama da "konstantno vrše pritisak" na članove PSS-a "zbog sindikalnog rada i zalaganja za poboljšanje uslova rada zaposlenih u policiji".

Sindikat je u saoPSStenju naveo da je poslednji primer zabeležen u Nišu gde su na sednici Komisije za karijerno napredovanje starešine te Policijske uprave "otvorene rekle da bi bilo dobro da kandidati ne budu članovi PSS-a, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << taj sindikat radi protiv ministra Stefanovića"

"Policija treba da se bavi borbom protiv kriminala i zaštitom građana, a ne da služi politici. PSS skuplja podatke i dokaze o nepravilnostima starešina i svi oni treba da znaju, da se na ovome neće završiti, već će odgovarati po sili zakona", kazao je predsednik tog sindikata Veljko Mijailović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.