Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2011, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijski inspektor ranio tri osobe

TRAVNIK - U pucnjavi u ugostiteljskom objektu "Pirota" u Travniku, policijski inspektor Miljenko Bilač (53) službenim pištoljem teško je ranio Muju Kasumovića (31) iz travničkog naselja Dolac na Lašvi, a lakše Nihada Purića iz Dolca na Lašvi i Hariza Zupurovića (20) iz travničkog naselja Vakuf, javio je dopisnik Srne.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BiH: Inspektor policije ranio troje

Izvor: B92, 26.Okt.2011

Sarajevo -- U pucnjavi u ugostiteljskom objektu "Pirota" u Travniku, policijski inspektor Miljenko Bilač ranio je tri osobe, saopštila je policija...Kako se navodi, Bilač je službenim pištoljem teže ranio Muju Kasumovića, a lakše povrede naneo je Nihadu Puriću i Harizu Zupuroviću...Istragu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.