Policijska pratnja PRINCA VILIJAMA I KEJT MIDLTON UMALO UBILA ŽENU: U kritičnom stanju prevezena u bolnicu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijska pratnja PRINCA VILIJAMA I KEJT MIDLTON UMALO UBILA ŽENU: U kritičnom stanju prevezena u bolnicu! (VIDEO)

Starija žena povređena je u saobraćajnoj nesreći, u kojoj je učestvovala policijska pratnja britanskog princa Vilijama i njegove supruge, vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton.

Princ Vilijam i njegova supruga putovali su iz Londona u dvorac Vindzor kada je došlo do udesa, u kojem je učestvovao policijski motocikl, koji je bio deo konvoja.

Povređena žena (83), koju je Kensingtonska palata identifikovala kao Irenu, prevezena je u bolnicu u kritičnom stanju nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nesreće.

Njeno stanje je trenutno ozbiljno, ali stabilno, prenosi Bi-Bi-Si.

- Njihova kraljevska visočanstva uputila su najbolje želje Ireni i njenoj porodici i biće u kontaktu tokom svake faze njenog oporavka - navodi se u saopštenju palate.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.