Policije Srbije i Crne Gore primer dobre saradnje u regionu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2018, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policije Srbije i Crne Gore primer dobre saradnje u regionu

Direktor policije Srbije Vladimir Rebić i direktor Uprave policije Crne Gore Veselin Veljović ocenili su danas, na sastanaku u Podgorici, da su uspešne zajedničke aktivnosti policija dve zemlje primer dobre saradnje u regionu.

Rebić je istakao da je saradnja kriminalističkih policija, kao i drugih organizacionih jedinica policija Srbije i Crne Gore odlična i da može poslužiti kao primer uspešnih zajedničkih aktivnosti u policijskom delovanju.

Prema njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rečima, srpska policija otvorena je za nove konkretne aktivnosti koje se tiču, ne samo razmene operativnih podataka i sprovođenja zajedničkih akcija, već i nastavka obuka i razmene iskustava i znanja policija dve države, saopštio je MUP.

Direktor Uprave policije Crne Gore Veselin Veljović naglasio je važnost dosadašnje saradnje policija Crne Gore i Srbije u operativnim akcijama koje su imale konkretne rezultate, od regionalnog i međunarodnog značaja.

Veljović je istakao i značaj kvalitetne razmene informacija, koje dve policije imaju u kontinuitetu, u okviru Interpola. Rebić i Veljović razgovarali su i o problematici koja se odnosi na ilegalne migracije.

Dva direktora posebno su istakla rad zajedničkih graničnih patrola Srbije i Crne Gore koje, osim zajedničkih aktivnosti na terenu, u realnom vremenu razmenjuju sve relevantne informacije koje se tiču granične bezbednosti.

Direktor srpske policije Rebić se, tokom posete Podgorici, sastao i sa ministrom unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludinom Nuhodžićem, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rebić u Crnoj Gori: Uspešne akcije policija dve zemlje

Izvor: Danas, 12.Okt.2018

Direktor policije Srbije Vladimir Rebić i direktor Uprave policije Crne Gore Veselin Veljović ocenili su danas, na sastanaku u Podgorici, da su uspešne zajedničke aktivnosti policija dve zemlje primer dobre saradnje u regionu. Članak Rebić u Crnoj Gori: Uspešne akcije policija dve zemlje se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.