Policija u šumi našla migranate, dvoje mrtvih

Izvor: B92, 12.Avg.2018, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija u šumi našla migranate, dvoje mrtvih

U šumskom predelu na području Drežnice u Hrvatskoj karlovačka policija je zatekla grupu od 12 migranata, među kojima je i dvoje mrtvih.

To su preneli hrvatski mediji.

Policija je saopštila da je danas u 8.10 ujutro, nakon dojave građanina, u šumskom predelu na području Drežnice, zatekla grupu migranata, navodi agencija Hina.

"Prema prvim informacijama zatečeno je 12 osoba od kojih su dve osobe pronađene mrtve", piše u saopštenju, bez navođenja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << detalja.

Još nisu poznate okolnosti tih smrtnih slučajeva, a kako hrvatski portal Indeks (Index) nezvanično saznaje, za sada sve ukazuje na nesrećan slučaj.

Indeks navodi da da je lokacija na kojoj su pronađeni migranti na izuzetno nepristupačnom terenu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.