Policija u Kraljevu uhapsila odgovorno lice privrednog društva Logšped

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jul.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija u Kraljevu uhapsila odgovorno lice privrednog društva Logšped

Policija u Kraljevu uhapsila je odgovorno lice privrednog društva "Logšped" D. M. (32) zbog prevare u obavljanju privredne delatnosti kojom je stekao protivpravnu imovinsku korist od oko 2,3 miliona dinara, saopšteno je danas.

U saopštenju se navodi da se sumnja se da je on u periodu od 10. juna do 12. jula doveo i održavao u zabludi odgovorno lice jednog privrednog društva iz Čačka, po čijem nalogu je prevozio 20,5 tona čađi za potrebe kupca drugog privrednog društva >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u Pirotu.

Kako se sumnja, D.M. nije isporučio fakturisanu robu i na taj način je privrednom društvu "Logšped" pribavio protivpravnu imovinsku korist od 2.275.192 dinara.

Sudija za prethodni postupak odredio je osumnjičenom pritvor do 30 dana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.