Policija tzv. Kosova: Uhapšeni Srbi

Izvor: B92, 14.Avg.2022, 10:12

Policija tzv. Kosova: Uhapšeni Srbi

Dvojica državljana Srbije uhapšena su nakon što su pokušali da ilegalno pređu sa teritorije centralne Srbije na Kosovo, saopštila je policija tzv. Kosova..

Policija je saopštila da su osumnjičeni privedeni, odlukom tužioca, nakon obavljenog razgovora.

"Dvojicamuškaraca, državljana Srbije, uhapšeni su zbog sumnje da su pokušali da uđu na Kosovo sa teritorije Srbije koristeći alternativne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << puteve", navodi se u saopštenju policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Smajlović: "O Kurtiju teže reči govori Isa Mustafa nego mi" VIDEO

Izvor: B92, 14.Avg.2022

Ljiljana Smajlović oglasila se o premijeru tzv. Kosova Aljbinu Kurtiju...Ona je podsetila na reči Ise Mustafe, kada je govorio o Kurtiju..."O Kurtiju teže reči govori Isa Mustafa nego mi, on kaže da "Kurti za doručak i ručak na meniju ima Srbiju", da je njemu potreban sukob, bacao je suzavac na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.