Policija traži devojku sa KiM: Sumnja se da je bila sa otmičarem male Medlin

Izvor: B92, 05.Jun.2020, 08:34

Policija traži devojku sa KiM: Sumnja se da je bila sa otmičarem male Medlin

Policija traži devojku sa Kosova, za koju se sumnja se da je bila sa otmičarem trogodišnje britanske devojčice Medlin Mekejn,

Medlin je nestala 2007. godine u Portugaliji, prenosi Dejli mejl.

List navodi da se veruje da je devojka bila u kući sa otmičarem u gradu Praja de Luz u Portugaliji, kada je iz hotela nestala Medlin Mekejn, koja je u tom mestu bila na odmoru sa roditeljima.

Policija se nada da će pronaći bivšu partnerku otmičara, za koju se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veruje da je u to vreme bila maloletna i da je reč o devojci sa Kosova, navodi Dejli mejl.

Medlin je nestala 3. maja 2007. dok su njeni roditelji bili u obližnjem baru, a tada je imala tri godine.

Juče je nemački tužilac iz Braunšvajga Hans Kristijan Volters saopštio da se pretpostavlja da je devojčica mrtva.

On je rekao da se protiv 43-godišnjeg nemačkog državljanina vodi istraga zbog sumnje da je počinio ubistvo, preneo je CNN.

Osumnjičeni, koji je u nemačkim medijima označen kao Kristijan B, trenutno izdržava zatvorsku kaznu.

Smatra se da je bio u kraju gde je Medlin poslednji put vidjena tokom letovanja u Portugaliji. On je živeo u Algarveu izmedju 1995. i 2007. godine, pljačkao hotele i prodavao drogu, saopštila je nemačka policija.

Policija je saopštila i da je on više puta osudjivan zbog seksualnih zločina nad devojčicama i da je na izdržavanju duge zatvorske kazne.

Nestanak Medlin Mekejn pokrenuo je medjunarodnu potragu i leci sa njenim likom lepljeni su po celom svetu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEVEROVATAN OBRT U ISTRAZI: Sa otmičarem male Medlin bila devojka s Kosova? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020

Medlin je nestala 3. maja 2007. dok su njeni roditelji bili u obližnjem baru, a tada je imala tri godine...Policija traži devojku sa Kosova, za koju se sumnja se da je bila sa otmičarem trogodišnje britanske devojčice Medlin Mekejn, koja je nastala 2007. godine u Portugaliji, prenosi Dejli mejl...List...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.