Policija pritvorila momka sa mačetom

Izvor: Vesti-online.com, 18.Sep.2013, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija pritvorila "momka sa mačetom"

Policija je rasvetlila tuču tokom koje je jedan maloletnik u Novom Sadu ranjen hladnim oružjem, nalik maloj kosi za travu (mačetom - kako su pisali mediji).

Policija je saopštila da su petorica nasrnula na jednog 16-godišnjaka i teško ga ranila "mačetom", a za ranjavanje je osumnjičen jedan 17-godišnjak iz Sremske Kamenice.

Ranjeni mladić je prethodno istom "kosom" lakše povredio napadača, piše u saopštenju.

Policija je pritvorila N.T. (19) iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Sremske Kamenice, dok se protiv njegovog sugrađanina i vršnjaka S.P. krivična prijava podnosi u redovnom postupku.

Nakon te tuče pojedini mediji su došli do video-snimka kamera sa obližnjih zgrada.

Mediji su ranije objavili i video-snimak muškarca na motoru koji je jednoj ženi koja je s dvoje dece sedela na stepeništu na ulazu u zgradu, strgao zlatni lančić s vrata.

Policija je danas saopštila da je razrešila i taj slučaj i okvalifikovala ga kao tešku krađu izvršenu na drzak način. Zbog toga je pritvoren Zoran B.(38), iz Novog Sada, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.