Novi Sad, uhapšen zbog napada na mladića

Izvor: RTS, 18.Sep.2013, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad, uhapšen zbog napada na mladića

Rasvetljen slučaj sukoba petorice mladića, u kome su jednom od njih oštrim predmetom nanete teške telesne povrede, saopštila policija. Uhapšen jedan sedamnaestogodišnjak iz Sremske Kamenice.

Novosadska policija saopštila je da je rasvetlila slučaj sukoba petorice mladića, u kome su jednom od njih oštrim predmetom nanete teške telesne povrede, a zbog sumnje da je to uradio uhapšen je jedan sedamnaestogodišnjak iz Sremske Kamenice.

On se sumnjiči da je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kosom u ponedeljak naneo teške telesne povrede mladiću iz Novog Sada, starom 16 godina, koji mu je neposredno pre toga naneo lake telesne povrede istim tim oruđem.

Zbog učešća u toj tuči policija je odredila meru zadržavanja do 48 sati za N. T. (1994), iz Sremske Kamenice, dok se protiv njegovog sugrađanina S. P. (1994) krivična prijava podnosi u redovnom postupku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhvaćeni učesnici surovog obračuna mačetama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2013

Novosadska kriminalistička policija je rasvetlila prekjučerašnji događaj, kada su u ulici Miše Dimitrijevića, u sukobu petorice momaka, jednom od maloletnih učesnika, oštrim predmetom nalik maloj kosi, nanete teške telesne povrede.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Rasvijetljen okrutni obračun kosom i sjekirom

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Sep.2013, 10:12

SUBOTICA - Novosadska policija je rasvijetlila okrutni obračun kosom i malom sjekirom u kojemu je teško povrijeđen jedan srednjoškolac, i privela 17-ogodišnjeg mladića iz Sremske Kamenice, prenijeli su u srijedu vojvođanski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.