Policija potvrdila: Robin Vilijams se obesio

Izvor: Blic, 12.Avg.2014, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija potvrdila: Robin Vilijams se obesio

Policija je potvrdila da se glumac Robin Vilijams (63) obesio u svom stanu, prenosi AP.

Na konferenciji za štampu je rečeno da je glumčevo telo nađeno sa kaišem oko vrata dok je drugi kraj kaiša bio zaglavljen između vrata i dovratka plakara.

Rečeno je i da je na ruci imao površinske rane.

Vilijamsa je pronašao njegov lični asistent, rekao je poručnik Kit Bojd iz okruga Marin novinarima.

Glumca je živog poslednja videla njegova supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u nedelju uveče, oko 22 sata, a pronađen je mrtav oko podneva narednog dana, prenele su agencije.

Na osnovu preliminiranih rezultata istrage, uzrok smrti je gušenje, rekao je Bojd i dodao da je šezdesettrogodišnji Vilijams periodično imao jake napade depresije.

TMZ piše da se Vilijams obesio u svom stanu, a ne u garaži kako su neki mediji preneli.

Nije ostavio oproštajno pismo.

Beživotno telo čuvenog holivudskog glumca nađeno je 11. avgusta u njegovom domu u Kaliforniji.

Pročitajte još Poslednji intervju Robina Vilijamsa: Bio sam sramota od čoveka, radio sam gadne stvari SMEH, SUZE, MUDROST Tako je govorio Robin Vilijams Po ovim scenama ćemo pamtiti Robina Vilijamsa Robin Vilijams pronađen mrtav, sumnja se na samoubistvo

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Policija-potvrdila-Robin-Vilijams-se-obesio

Izvor: medio.rs, 12.Avg.2014

Policija je potvrdila da se glumac Robin Vilijams obesio u svom stanu, prenosi AP...Na konferenciji za štampu je rečeno da je glumčevo telo nađeno u sedećem položaju, sa kaišem oko vrata dok je drugi kraj kaiša bio zaglavljen između vrata i dovratka plakara..Rečeno je i da je na ruci imao površinske...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.