Izvor: SrbijaNet.rs, 06.Feb.2011, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija otvorila vatru na demonstrante u Tunisu, četvoro mrtvih (video)

Broj poginulih u sukobima policije i demonstranata ispred policijske stanice u gradu Kefu na severozapadu Tunisa popeo se na četiri, saopštili su očevici. Nekoliko stotina demonstranata okupilo se ispred policijske stanice zahtevajući ostavku šesfa policije Kaleda Gazuanija zbog zloupotreba vlasti.

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U SUKOBU POLICIJE I DEMONSTRANATA U TUNISU POGINULO ČETVORO

Izvor: Kurir, 06.Feb.2011

TUNIS - Broj poginulih u današnjem sukobu policije i demonstranata u gradu Kefu, na severozapadu Tunisa, povećao se u subotu veče na četiri...Dve osobe su poginule tokom sukoba koji je izbio pošto se 200 do 300 ljudi okupilo ispred policijske stanice u Kefu zahtevajući ostavku načelnika policije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.