Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2020, 11:35

Policija kaznila 57 građana koji su se kretali izvan mjesta prebivališta

​BANJALUKA – Policija je u Republici Srpskoj prekršajno sankcionisala 57 građana koji nisu poštovali Zaključak Republičkog štaba o zabrani kretanja u dane vikenda izvan mjesta njihovog prebivališta/boravišta, a koji se odnosi na period subotom od 12 časova do nedjelje u 18 časova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

BiH: Desetine kažnjenih zbog kršenja zabrane kretanja, izolacije i nekorištenja zaštite

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Apr.2020

U protekla 24 časa u Republici Srpskoj sankcionisano je 37 građana zbog nepoštovanja Zaključka Štaba za vanredne situacije RS o ograničenju i zabrani kretanja lica sa navršenih 65 godina i više, kao i zabrane kretanja u vrijeme policijskog časa  od 20 časova naveče do 5 časova ujutru, saopšteno...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.