Policija cele BiH na nogama: Specijalci spremni da se uključe u potragu

Izvor: B92, 11.Avg.2023, 13:36

Policija cele BiH na nogama: Specijalci spremni da se uključe u potragu

Iz Federalne uprave policije najavili su stravičan događaj u Gradačcu gde je, prema do sada potvrđenim informacijama, muškarac ubio suprugu.

On je ubistvo prenosio uživo putem društvene mreže Instagram.

Ovom prilikom iz FUP-a je saopšteno da su Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona dati svi resursi koji mogu doprineti istrazi.

"Federalna uprava policije u Federalnom ministarstvu unutrašnjih poslova stavila je na raspolaganje MUP-u Tuzlanskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kantona i nadležnom tužilaštvu sve svoje kapacitete, počev od Specijalne jedinice policije FUP-a, Centra za forenzička ispitivanja, veštačenja i Istraživanja FUP-a i inspektora Odjeljenja za sajberkriminal", rekao je šef Kabineta federalnog ministra unutrašnjih poslova Ervin Mušinović.

Nakon strašnog zločina, policija je blokirala veći deo Gradačca, ​​a svi ulazi u grad i izlazi iz grada su zatvoreni. Nezvanično, ubistvo je počinio Nermin Sulejmanović, koji je odranije poznat policiji.

Gradonačelnik Gradačca Edis Dervišagić rekao je za Avaz da je riječ o velikoj tragediji.

"Sve su to nezvanične informacije. MUP ima konkretne podatke, mogu da kažem šta znam. Nažalost, naš miran, vredan, pošten grad je zavijen u crno. Desila se velika tragedija. Kako nezvanično saznajem, to je porodični spor. to je eskaliralo i sada smo u situaciji, nažalost, da brojimo mrtve i ranjene.

Policija je na terenu. Ubica je u bekstvu. Nadam se da će vrlo brzo biti uhapšen. U Gradačcu je trenutno svojevrsno vanredno stanje i očekujemo konkretnije informacije iz MUP-a. Specijalisti su na terenu“, rekao je Dervišagić za Avaz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.