MONSTRUOZNO! MUŠKARAC UBIO ŽENU, SVE UŽIVO PRENOSIO NA INSTAGRAMU! Ispalio joj metak u čelo pred detetom koje je vrištalo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023, 12:19

MONSTRUOZNO! MUŠKARAC UBIO ŽENU, SVE UŽIVO PRENOSIO NA INSTAGRAMU! Ispalio joj metak u čelo pred detetom koje je vrištalo!

U toku je potera, specijalci su na terenu

Kako javlja Klix.ba, korisnik društvene mreže Instagram jutros je objavio uznemirujući video, u kojem, kako tvrdi, ubija svoju suprugu. Iz policije navode da se u tom gradu dogodila pucnjava i da su dve osobe ranjene, a da se za napadačem traga.

Kako je za Klix.ba potvrđeno iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, njihovi službenici dobili su dojavu o upotrebi vatrenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oružja u Gradačcu. Precizirali su da se policijske ekipe trenutno nalaze na terenu te da je u toku utvrđivanje svih činjenica.

Muškarac je na društvenoj mreži Instagram objavio video izuzetno uznemirujućeg sadržaja, navodeći gledaocima da će uživo videti ubistvo.

Potom se na videu vidi kako uzima pištolj i ispaljuje metak u čelo ženskoj osobi. Takođe, na videu se može čuti i plač deteta koje se nalazilo u neposrednoj blizini.

Policija trenutno traga za osobom koja je počinila pucnjavu u Gradačcu, a sve aktivnosti provode u saradnji sa Kantonalnim tužilaštvom u Tuzli. Klix.ba je kontaktirao u ovu pravosudnu instituciju, iz koje nam nisu mogli kazati detalje slučaja u Gradačcu, navodeći da se utvrđuju svi detalji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBIO ŽENU PUCNJEM U ČELO, SVE PRENOSIO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Horor u Gradačcu: Specijalci tragaju za ubicom, pred zločin izustio monstruozne reči!

Izvor: Blic, 11.Avg.2023

Korisnik jedne društvene mreže jutros je objavio uznemirujući video, u kojem, kako tvrdi, ubija svoju suprugu. Iz policije navode da se u tom gradu dogodila pucnjava te da su dve osobe ranjene, a da se za napadačem traga.

Nastavak na Blic...

Policija traga za muškarcem koji je ubio ženu u Gradačcu, povrijeđeno više osoba

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2023

GRADAČAC – U Gradačcu je danas došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe a tom prilikom je, prema prvim informacijama, povrijeđeno više osoba, navode iz Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Muškarac koji je ubio tri osobe u Gradačcu izvršio samoubistvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2023

Nermin Sulejmanović je jutros iz pištolja u Gradačcu najpre usmrtio svoju bivšu suprugu i dva muškarca, oca i sina, saopšteno je iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ubica iz Gradačca usmrtio troje ljudi i sebe

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Avg.2023

Tri osobe su ubijene, a tri ranjene u Gradačcu, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona vezano za stravičan zločin koji je počinio Nermin Sulejmanović (35) danas u toku dana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.