Izvor: Večernje novosti, 20.Jun.2016, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajka lakše povrđena tokom intervencije u selu Lalinac

Jedna policajka je lakše povređena kada je napadnuta policijska patrola u selu Lalinac kod Niša Jedna policajka je lakše povređena kada je napadnuta policijska patrola u selu Lalinac kod Niša, nezvanično danas saznaje Beta. Prema nezavaničnim saznanjima, tri osobe iz sela napale su policiju koja je došla da interveniše u njihovoj kući.U policijskoj upravi Niš agenciji Beta rečeno je da se napad dogodio sinoć oko 19.00 kada je policija intervenisala jer su tri člana >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << jedne porodice narušavali javni red i mir."Policajci su napadnuti dok su obavljali svoju službenu dužnost", kazali su u policiji.Kako su naveli, protiv troje osumnjičenih podneta je krivična prijava zbog ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NAPADNUTA POLICIJA U SELU LALINAC: U okršaju povređena policajka

Izvor: Kurir, 20.Jun.2016

...Prema nezavaničnim saznanjima, tri osobe iz sela napale su policiju koja je došla da interveniše u njihovoj kući..U policijskoj upravi Niš agenciji Beta rečeno je da se napad dogodio sinoć oko 19 časova kada je policija intervenisala jer su tri člana jedne porodice narušavali javni red i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.