Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2011, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac u Goraždu izvršio samoubistvo na radnom mjestu

Policajac Radoš Tupeša (1978) uposlenik MUP-a BPK Goražde najvjerovatnije je izvršio samoubistvo noćas oko 21 sat , pucnjem iz službenog pištolja u prostorijama MUP-a. Da li je riječ o samoubistvu pokazaće obdukcija koju je naložio Mirsad Bilajac, glavni kantonalni tužilac.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policajac se zbog kredita ubio na radnom mjestu (Foto)

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2011

Policajac Radoš Tupeša (33) uposlenik MUP-a BPK Goražde najvjerovatnije je izvršio samoubistvo noćas oko 21 sat , pucnjem iz službenog pištolja u prostorijama MUP-a.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Policajac se ubio u stanici

Izvor: Press, 14.Jul.2011, 00:57

Radoš Tupeša (33) iz Čajniča pucao sebi u glavu iz službenog pištolja u oružarnici Policijske stanice u Goraždu, gde je radio deset godina. Tupeša došao na posao sat pre početka smene,ćutke prošao pored kolega i zaputio se do kasete sa oružjem, iz koje je uzeo pištolj i presudio sebi

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.