POLICAJAC IZVRŠIO SAMOUBISTVO ZBOG KREDITA?

Izvor: Kurir, 13.Jul.2011, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICAJAC IZVRŠIO SAMOUBISTVO ZBOG KREDITA?

BANJALUKA- Policajac Radoš T (33) iz Goražda najverovatnije je izvršio samoubistvo u utorak uveče oko 21 čas , pucnjem iz službenog pištolja u prostorijama MUP-a, objavile su banjalučke nezavisne novine.

Nezavisne pišu da je policajac ranije stigao na posao, da je ušao u prostorije sa naoružanje, otovrio ormarić, gde se nalazi njegov pištolj, a zatim otišao u prostoriju odakle se čuo pucanj.

- Najverovatnje se radi o samoubistvu, isključujemo mogućnost da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ubijen a nakon obdukcije imaćemo više informacija - izjavio je Mirsad Bilajac, glavni kantonalni tužilac.

Ešref Hurić, komesar policije BPK Goražde , zatečen i šokiran  dogadjajima kaže da je Radoš T. bio primeran policajac, te da je hitno uputio delegaciju iz MUP-a BPK Goražde njegovoj porodici u Čajniče. Naime Radoš T. je živeo u Čajniču, ima suprugu i jedno dete te roditelje. Dodaje kako nije imao informacija o eventualnim problemima policajca Tupeše, ali da je u razgovoru s njegovim kolegama  saznao da bi razlog mogao biti kredit kojim je bio zadužen.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.