Pokušao pljačku sa bananom pa pojeo dokaz

Izvor: Blic, 17.Maj.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao pljačku sa bananom pa pojeo dokaz

Tinejdžer koji je sa bananom umotanom u majicu pokušao da opljačka prodavnicu u Vinston-Salemu, pokušavajući da prevari zaposlene da ima pištolj, uhapšen je ali bez dokaza jer je do dolaska policije pojeo bananu.

"Monti Pajton" - scena iz skeča "Samoodbrana protiv svežeg voća"

Sedamnaestogodišnji Džon Svala ušao je u prodavnicu sa bananom umotanom u majicu, rekavši zaposlenima da ima pištolj i zatražio od njih da mu predaju novac. Vlasnik prodavnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bobi Rej izjavio je da je zajedno sa nekoliko kupaca napao "naoružanog" pljačkaša i uspeo da ga savlada i zadrži dok nije došla policija.

Svala je međutim, uspeo da do dolaska policije pojede bananu, tako da su zbunjeni policajci uspeli samo da slikaju koru od banane "na mestu zločina".

Portparol lokalne policije izjavio je da su se policajci potom šalili sa mladićem, optuživši ga da je pojeo dokaz.

Svala će sada biti optužen za pokušaj oružane pljačke, a policija navodi da tinejdžer još nema advokata.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.