Pokušao je da pobegne iz zatvora prerušen u svoju ćerku, dan kasnije nađen mrtav VIDEO

Izvor: B92, 07.Avg.2019, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao je da pobegne iz zatvora prerušen u svoju ćerku, dan kasnije nađen mrtav VIDEO

Brazilski mafijaš Klauvino da Silva pokušao je maskiran u svoju ćerku da pobegne iz zatvora ali je njegovu nameru sprečila policija. Dan kasnije nađen je mrtav.

Kako navode mediji, De Silva je pronađen mrtav u svojoj ćeliji 24 sata pošto su čuvari osujetili njegov plan o bekstu iz zatvora, a policija sumnja da je izvršio samoubistvo.

Potvrde o samoubistvu zasad nema, a istraga je u toku.

Vest o nedavnom nesvakidašnjem pokušaju bekstva iz zatvora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vođe brazilske narko bande obišla je planetu.

De Silva, poznat kao "Kratki", prerušio se u svoju ćerku tokom njene posete i pokušao da prevari zatvorske čuvare.

On je na lice stavio silikonsku masku, na glavu periku i obukao je uske farmerke, grudnjak i roze majicu, koju je njegova 19-ogodišnja ćerka nosila tokom posete.

Oni su isplanirali da "Kratki" izađe iz zatvora u ulozi ćerke dok bi ona ostala unutra, međutim njihova namera je propala jer čuvari nisu "naseli" na ovu prevaru.

Možda bi i uspeo da pobegne iz zatvora da zatvorski čuvari nisu primetili njegovu nervozu dok je pokušavao da napusti zatvor, preneli su strani mediji.

On je i pre šest godina pokušao da pobegne iz zatvora puzeći kroz kanalizaciju, ali su ga čuvari uhvatili.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.