Pokušao da opljačka bankomat - razneo sebe VIDEO

Izvor: B92, 09.Okt.2019, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao da opljačka bankomat - razneo sebe VIDEO

Nespretni lopov (37) iz Rusije razneo se u utorak kada je pokušao da opljačka bankomat u gradu Čeropovec.

Udar je bio toliko jak da su teška metalna na ulazu u prostoriju sa strane sa bankomatom odletela oko 10 metara, prenose Novosti.

On je poginuo na licu mesta dok je stavljao improvizovani ekpsloziv, a sigurnosna kamera je snimila iznenadnu detonaciju.

Policija je u prvi mah saopštila da je neidentifikovani muškarac poginuo kada je eksploziv u “Sberbanci” >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razneo njega umesto bankomat. Inspektori su kasnije započeli potragu za saučesnikom koji je pobegao. Iz aparata nije falila ni rublja.

"Čula se jaka eksplozija i zvuk lomljave stakla", rekla je žena koja živi u stambenoj zgradi u kojoj se desila eksplozija za lokalne medije i dodala da je mislila da će se ceo objekat srušiti.

Upozorenje: Video sadrži uznemirijuće scene

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LOPOV POKUŠAO DA OPLJAČKA BANKOMAT U RUSIJI, PA SLUČAJNO RAZNEO SEBE: Dok je postavljao eksploziv, sve je odletelo u vazduh! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 10.Okt.2019, 07:33

Nespretni lopov (37) iz Rusije razneo se u utorak kada je pokušao da opljačka bankomat u gradu Čeropovec.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.