Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Dec.2017, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokret za preokret podržao kandidaturu Dragana Đilasa

Pokret za preokret saopštio je danas da podržava kandidaturu Dragan Đilasa za gradonačelnika Beograda.

Odluku je jednoglasno doneo Izvršni odbor pokreta, a posle sastanka lidera tog pokreta Janka Veselinovića sa Đilasom.

Veselinović je sa njim razgovarao o najznačajnijim ciljevima vezanim za razvoj Beograda, zajedničkom radu na formulisanju i prezentovanju programa za Beograd i potrebi što širog fronta političkih pokreta, stranaka, i građana radi promene >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << stanja u glavnom gradu, navodi se u saopštenju.

Veselinović se sastao i s predsednikom Pokreta slobodnih građan Sašom Jankovićem, s kojim kao i sa Đilasom postignuta saglasnost o potrebi hitnog zajedničkog rada na sprečavanju izbornih manipulacija, sprečavanju kupovine glasova birača, pritisaka na birače kao i obezbeđivanja jednakog tretmana na Javnom medijskom servisu.

"Dragan Đilas je najbolji kandidat za gradonačelnika Beograda. Ovom opozicionom frontu potreban je svaki čovek u Beogradu, jer ovo nije stranačka borba već je ovo iznuđena borba za grad u kome Beograđani žive. To je odluka o borbi za uređen grad, protiv bezakonja", ocenio je Veselinović, a prenosi se u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokret za preokret: Podržavamo Đilasa, najbolji kandidat

Izvor: N1 televizija, 21.Dec.2017

Pokret za preokret saopštio je da podržava kandidaturu Dragan Đilasa za gradonačelnika Beograda...Odluku je jednoglasno doneo Izvršni odbor pokreta, a posle sastanka lidera tog pokreta Janka Veselinovića sa Đilasom...Veselinović je sa njim razgovarao o najznačajnijim ciljevima vezanim za razvoj...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.