Pokret socijalista raskrinkao Đilasa: On nikada nije propustio priliku DA NAŠKODI SRBIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2020, 17:18

Pokret socijalista raskrinkao Đilasa: "On nikada nije propustio priliku DA NAŠKODI SRBIJI"

Tajkun Đilas će morati jednom da odgovara za to što je otvoreno pozivao strance da se mešaju u unutrašnja pitanja Srbije

Povodom izjave lidera SSP-a Dragana Đilasa da predsednik Srbije Aleksandar Vučić mora da podnese ostavku, jer je u Vašingtonu, kako kaže "ponizio i sebe i Srbiju", Pokret socijalista poručuje da Đilas nikada nije propustio priliku da naškodi Srbiji i da Vučić nije potpisao ništa što je suprotno nacionalnim interesima zemlje.

- Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u Vašington otišao kako bi ostvario najbolje interese za Srbiju, za razliku od tajkuna Đilasa koji kada ide u neku stranu državu, ide zarad ličnih interesa, ide da kuka, da pljuje Srbiju i da moli strance da ga još jednom dovedu na vlast - naveli su u partiji Aleksandra Vulina.

- Predsednik Srbije u Vašingtonu nije potpisao ništa što je suprotno nacionalnim interesima Srbije, ali zato tajkun Đilas nije propustio ni jednu priliku da naškodi Srbiji i dok je bio na vlasti i sada kada je u dubokoj opoziciji.

Dok su Srbijom vladali Tadić, Đilas i Jeremić, Srbija je bila i ponižena i opljačkana i obespravljena.

Dosovci su potpisivali i ono što se od njih nije tražilo, samo da bi ostali koji mesec duže na vlasti. Izgubili su Crnu Goru, Kosovo je proglasilo jednostranu nezavisnost, preselili su razgovore iz UN-a u Brisel, oterali Unmik i doveli Euleks, na svaki način su otežali pozicije Srbije i opljačkali građane - smatraju u PS-u.

- Vučić je u Vašingtonu ponosno predstavljao Srbiju, baš kao što su i građani Srbije ponosni na svog predsednika - zaključuju oni.

Koliko god napadao Vučića i Srbiju, tajkun Đilas će morati jednom da odgovara za to što je otvoreno pozivao strance da se mešaju u unutrašnja pitanja Srbije i moraće jednom da objasni odakle mu 610 miliona evra - kazali su u Pokretu socijalista povodom napada Dragana Đilasa na predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog potpisivanja ekonomskog sporazuma u Vašingtonu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.