Pokret Dosta je bilo najavljuje tužbu

Izvor: Studio B, 12.Apr.2016, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokret "Dosta je bilo" najavljuje tužbu

Vladajuća koalicija u Vojvodini pokušava da nas spreči da izađemo na izbore, koristeći formalna objašnjenja koja jednostavno nisu tačna, izjavio je danas lider pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović.

Doneli su sramno rešenje po kome se odbija naš prigovor, ukazao je Radulović u saopštenju i najavio da je sledeća instanca Upravni sud na kojem će Pokret "sigurno pobediti".

"Partokratija u Vojvodini je u strahu da će izgubiti izbore od pokreta Dosta je bilo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << To će im se sigurno i dogoditi", zaključio je Radulović.

Pokrajinska izborna komisija je predstavnicima "Dosta je bilo" izdala rešenje o odbijanju liste za pokrajinske izbore.

"Pokret će podneti tužbu Upravnom sudu. Očekujemo da nelegalno rešenje PIK padne u roku od 24 sata. Sigurni smo da ćemo učestvovati na pokrajinskim izborima", ističe se u saopštenju. 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.