Pokrenuta istraga protiv roditelja: DEČAK SE UBIO SKOKOM SA SOLITERA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2019, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrenuta istraga protiv roditelja: DEČAK SE UBIO SKOKOM SA SOLITERA!

Nakon tragedije pokrenuta je istraga protiv roditelja

Dečak Anton (8) sa juga Ukrajine ubio se skokom sa osmog sprata nakon što su ga roditelji, navodno, godinama maltretirali. Anton je, kako pišu strani mediji, skočio čim se vratio kući iz škole.

Komšinica na spratu ispod seća se da je čula kako mu majka i otac cepaju odeću i tuku ga. Usledila je tišina, pa zatim zvuk deteta kako trči.

- Prošlo je nekoliko sekundi i onda je usledio jeziv tup >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << udarac kada je telo udarilo u zemlju. Pogledala sam kroz prozor kuhinje i videladečaka kako leži ispod. Onda sam pozvala policiju i Hitnu pomoć – prepričava žena, svedok tragedije.

Lekari koji su došli na mesto nesreće mogli su samo da konstatuju smrt, pošto je mali Anton imao višestruke prelome lobanje.

- Video sam porodicu kako se penje u stan. Deset minuta kasnije dečak je ležao na zemlji, a roditelji su trčali niz stepenice – kaže još jedan od komšija.

Nakon tragedije roditelji su priznali da su tukli sina "kad god bi se ponašao kako ne treba".

Protiv njih je pokrenuta istraga.

NEVIĐENA DRAMA! Mladić krenuo da se BACI SA MOSTA - policajac ga uhvatio u poslednjoj sekundi, munjevitom reakcijom spasio život (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TRAGEDIJA - DEČAK SKOČIO SA SOLITERA: Tukli ga, na trenutak se utišao, a onda se čulo trčanje i tup udarac

Izvor: RTV Pink, 20.Sep.2019

Nakon tragedije u Ukrajini pokrenuta je istraga protiv roditelja. Komšije prepričavaju šta je prethodilo.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.