Pokrenuta inicijativa za smenu predsednika DJB

Izvor: N1 televizija, 02.Nov.2018, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrenuta inicijativa za smenu predsednika DJB

Zamenica predsednika Dosta je bilo (DJB) Branka Stamenković pokrenula je inicijativu za izglasavanje nepoverenja predsedniku pokreta Branislavu Mihajloviću zbog kako je navela, prekoračenja ovlašćenja i narušavanja ugleda, statuta, vrednosti i principa DJB.

Kako je saopštio DJB, inicijativu je podržalo 15 od 24 člana Glavnog odbora DJB, ali poslanicima i članovima GO DJB Saši Raduloviću, Ratku Jankovu, Jasmini Nikolić i Ani Stevanović i predsedniku Statutarne komisije >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Vojinu Biljiću nije ponuđena na potpisivanje.

"Nakon što se, shodno propisanoj proceduri, Statutarna komisija izjasni o formalnoj urednosti inicijative, u skladu sa Statutom DJB, Glavni odbor će odlučiti o sazivanju vanredne Skupštine na kojoj će se o inicijativi glasati", stoji u saopštenju pokreta DJB.

Dodaje se da je za izglasavanje nepoverenja predsedniku potrebna dvotrećinska podrška članova Skupštine DJB.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zamenica predsednika DJB pokrenula inicijativu za smenu predsednika pokreta

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Nov.2018

Zamenica predsednika Dosta je bilo (DJB) Branka Stamenković pokrenula je inicijativu za izglasavanje nepoverenja predsedniku pokreta Branislavu Mihajloviću zbog kako je navela, prekoračenja ovlašćenja i narušavanja ugleda, statuta, vrednosti i principa DJB...Kako je saopštio DJB tu inicijativu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.