Pokrece-novi-biznis-i-pravi-sebe-u-zenskoj-varijanti

Izvor: medio.rs, 30.Sep.2014, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrece-novi-biznis-i-pravi-sebe-u-zenskoj-varijanti

Pokreće novi biznis

Boban Rajović je neko ko jednostavno ne može sebi da dopusti ni jedan jedini dan mirovanja, ali ni jednolične svakodnevnice. Pored brojnih nastupa i novih pesama kojim planira da obraduje svoje fanove, Rajović se upustio u mnogo ozbiljnije projekte. Odlučio je da pokrene izdavačku kuću.

Boban je često u medijima spominjao kako planira da pokrene vlastitu izdavačku kuću, a sudeći prema informacijama koje stižu iz njegovog tima, nije ostao >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << samo na rečima.

Okupio je oko sebe odličnu i uigranu ekipu ljudi i već neko vreme studiozno i predano radi na pomenutom projektu kojim planira da napravi, kako kaže, revoluciju u izdavaštvu, da postavi nove standarde i pravila, a na koji način to planira da izvede znaće se uskoro.

Ono što su nam u Bobanovom PR timu otkrili je da će se izdavačka kuća zvati "BR enter music" i da će prvo izdanje biti veoma atraktivna devojka iz Srbije koja se do sada nije previše eksponirala u medijima, ali ima sve predispozicije za uspeh. Odlično peva, odlično izgleda i bez sumnje će uzdrmati regionalnu estradnu scenu. Kako kažu iz tima, to je devojka za koju u šali kažu da je ženski Boban Rajović, samo što nije ćelava!

Ko je ona, a ko su i ostali ekskluzivci BR enter music-a, šta pevači mogu očekivati od pomenute izdavačke kuće, po čemu će se BR.E.M razlikovati od svega do sada viđenog na ovim prostorima, ali i o ostalim pojedinostima, javnost će biti upoznata za par nedelja za kada je planirano održavanje press konferencije na kojoj će biti izneseni svi detalji vezani za ovaj projekat.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.