Pokrajinska vlada održala je danas prvu sednicu nakon izbora

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 15:34

Pokrajinska vlada održala je danas prvu sednicu nakon izbora

Naredne sedmice pokreću aktivnosti na pripremi pokrajinskog budžeta za 2021. godinu

Pokrajinska vlada održala je danas prvu sednicu nakon izbora, na kojoj su, radi obezbeđivanja efikasnijeg rada, obrazovana stalna radna tela: Odbor za ekonomska pitanja i budžet, Odbor za javne službe, Odbor za propise i upravu, Кomisija za kadrovska i administrativna pitanja i Кomisija za odbranu i bezbednost.

Predsednik Igor Mirović izneo je da se već naredne sedmice pokreću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << aktivnosti na pripremi pokrajinskog budžeta za 2021. godinu, sa ciljem da se predlog budžeta utvrdi u zakonskom roku - do 20. novembra.

Predsednik Mirović je rekao da od članova Pokrajinske vlade očekuje da budu aktivni i operativni u svojim resorima, kako bi se maksimalno realizovali programski ciljevi.

Za sekretara Pokrajinske vlade postavljena je Tatjana Gašović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.