Pokloni uz nedeljno izdanje Blica

Izvor: Blic, 07.Nov.2015, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokloni uz nedeljno izdanje "Blica"

Iz nedelje u nedelju čitaoci "Blica" uživaju u našem "3u1" izdanju - dnevnom "Blicu", "Blic kujni" i "Blic magazinu". Ne propustite ni da sutra kupite svoj primerak jer smo spremili vredne poklone.

U "Blic magazinu" vam donosimo ljubavnu priču voditeljke Aleksandre Jeftanović, veliki horoskop, savete kako da sačuvate vitku liniju preko zime, ali i mnoštvo poklona.

Za čitaoce smo obezbedili knjige, pakete "Podravkinih" proizvoda, poklone od "Labela" i "Ecerina"... >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Obezbedite svoj primerak sutrašnjeg "Blica" i saznajte kako neki od poklona može da bude vaš.

Istovremeno, sutra uz "Blic" nabavite i "Blic kujnu". Spremili smo više od 50 novih recepata, idelanih za nedeljni ručak, dajemo savet kako da napravite zdrav slatkiš, a sa nama je kuvao i Žika Nikolić.

Takođe, za čitaoce koji nam pošalju svoj inovativni recept obezbedili smo poklone!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.