Pojačan saobraćaj u Srbiji, gužve na granicama

Izvor: RTS, 16.Avg.2018, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj u Srbiji, gužve na granicama


Letnja avgustovska vikend gužva počela je ranije. Ogroman broj vozila stiže sa južnih destinacija, jer se ljudi vraćaju sa letovanja i idu ka Zapadnoj Evropi. Na Horgošu je kolona duga tri kilometra na izlazu iz zemlje. Na našoj strani čeka se dva sata, a sa mađarske strane, kažu mađarski zvanični podaci, čak četiri sata, javlja reporter RTS-a.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vikend, smena turista - očekuju se gužve

Izvor: B92, 17.Avg.2018, 08:06

Beograd -- Pred dane vikenda, ali i smenu turista, očekuje se pojačan saobraćaj. Na Batrovcima jutros bez većih gužvi, ali se na Horgošu čeka dva sata na izlazu iz Srbije...Kako je saopštio AMSS, veći protok vozila očekuje se pre svega na koridoru 10 iz pravca Bugarske i Makedonije ka mađarskoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.