Vikend, smena turista - očekuju se gužve

Izvor: B92, 17.Avg.2018, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vikend, smena turista - očekuju se gužve

Beograd -- Pred dane vikenda, ali i smenu turista, očekuje se pojačan saobraćaj. Na Batrovcima jutros bez većih gužvi, ali se na Horgošu čeka dva sata na izlazu iz Srbije.

Kako je saopštio AMSS, veći protok vozila očekuje se pre svega na koridoru 10 iz pravca Bugarske i Makedonije ka mađarskoj i hrvatskoj granici, kao i na putevima koji vode ka Crnoj Gori. Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije, putnička vozila čekaju oko dva sata, dok na ostalim prelazima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Na Batrovcima je malo veća gužva na izlazu iz Srbije i čeka se oko 30 minuta, dok se na ulaz čeka oko dvadesetak minuta, javlja reporter TV Prva.

Vozačima se preporučuje korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza, zbog očekivanog većeg priliva vozila.

Prema najnovijim informacijama, na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.