Pojačan saobraćaj na Horgošu, vozila čekaju do sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2018, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj na Horgošu, vozila čekaju do sata

Na graničnom prelazu Horgoš trenutno je pojačan saobraćaj i putnička vozila se zadržavaju u intervalima od 30 do 60 minuta, saopštio je danas AMSS, pozivajući se na podatke Uprave granične policije.

Takva situacija se, kako se navodi, može očekivati i na manjim prelazima kao što su Bački Vinogradi i Horgoš II.

Na ostalim graničnim prelazima za sada nema dužih čekanja.

AMSS ističe da se već danas očekuje pojačan saobraćaj zbog predstojećih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uskršnjih praznika.

Navodi se da u predparzničnim danima dolazi do formiranje dužih kolona vozila na ulaznim i izlaznim putničkim terminalima, uglavnom sa Mađarske i Hrvatske strane, kada zadržavanja postaju duža od uobičajenih.

Zato se vozačima preporučuje da tih dana koriste granične prelaze koji su manje opterećeni i na kojima su zadržavanja kraća.

Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Podseća se da je pojačan rad na svim naplatanim stanicama, tako da ukoliko u narednim danima bude povremeno jačeg saobraćaja ne očekuju se duža zadržavanja.

Napominje se da vozači pripreme tačan iznos za naplatu putarine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pojačan saobraćaj na Horgošu, vozila čekaju do sata

Izvor: RTS, 03.Apr.2018

Na graničnom prelazu Horgoš trenutno je pojačan saobraćaj i putnička vozila se zadržavaju u intervalima od 30 do 60 minuta, saopštio je AMSS, pozivajući se na podatke Uprave granične policije. Teretnjaci na Batrovcima čekaju sedam sati, na Kelebiji šest. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.