Pogledajte trenutak kada je Oliverovo telo izneto iz prostorija stranke (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2018, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte trenutak kada je Oliverovo telo izneto iz prostorija stranke (VIDEO)

Tuga

Nestvarna tišina zavladala je severnim delom Kosovske Mitrovice, kada je iz prostorija stranke Građanske inicijative SDP iznet kovčeg sa telom Olivera Ivanovića. Supruga Milena išla je uplakana iza kovčega.

Građani sa suzama u očima i svećama se opraštaju od lidera te stranke koji je juče mučki ubijen dok je ulazio u kancelariju.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, građani su formirali kolonu koja će ispratiti Ivanovića do izlaza iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grada, nakon čega će se porodica sa posmrtnim ostacima Olivera Ivanovića uputiti ka Beogradu.

Za razliku od jučerašnjeg popodneva u Kosovskoj Mitrovici, kada nije bilo vidljivo prisustvo jakih policijskih snaga, od jutros Kosovsku Mitrovicu nadleću helikopteri KFOR-a.

U 11 časova trebalo bi da krene povorka koja će kovčeg sa Ivanovićevim telom ispratiti put Beograda.

Ivanović će biti sahranjen sutra na Novom groblju.

Jutros je episkop raško-prizrenski Teodosije u Hramu Svetog Dimitrija služio opelo za tragično stradalog Ivanovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.