Pogledajte kako demonstranti šamaraju Vuka Jeremića! Đilasovci najurili dojučerašnjeg saborca (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 02:01

Pogledajte kako demonstranti "šamaraju" Vuka Jeremića! Đilasovci najurili dojučerašnjeg saborca (VIDEO)

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić napadnut je tokom protesta ispred Skupštine Srbije.

Tokom večerašnjih protesta ispred Narodne skupštine pojavio se i predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, ali se među besnom ruljom nije zadržavao jer su ga demonstranti oterali.

Jeremić je pokušao da dođe do stepenica Parlamenta, ali građani to nisu dozvolili i oterali su ga na veoma grub način.

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak kako demonstranti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lupaju "ćuške" lideru Narodne stranke i teraju ga da ode sa protesta.

Ovo su huligani @DraganDjilas, @BoskoObradovic i @srdjan_nogo.

A, ovo je jasna poruka na konto @jeremic_vuk.

I dokaz da su se Bole i Nogo pomirili nakon žestoke tuče jer je ovaj prvi u'vatio ovog drugog kako mu kara ženu. pic.twitter.com/lpbZd9rdRW

— Nejad Gorki (@Nejad_Gorki) July 7, 2020

Podsetimo, pristalice dela opozicije okupile su se večeras u centru grada gde su napadali medicinske radnike i pokušali nasilno da upadnu u Skupštinu, ali su vrlo brzo izbačeni iz hola, gde su na kratko uspeli da uđu.

Protesti su usledili nakon izlaganja predsednika Vučića organizovani od strane opozicije, zbog mera za sprečavanje širenja korona virusa, na čelu sa Draganom Đilasom, a kako su se dvojica opozicionih lidera, Đilas i Jeremić pre samo nekoliko dana "politički razišli" ne čudi što je Vuk Jeremić večeras oteran sa protesta.

Pozadina večerašnjeg napada, ali i protesta je i u tome što je pre samo nekoliko dana potpredsednik Narodne stranke Vuka Jeremića i šef odborničke grupe SzS-a u Skupštini Grada Beograda Nikola Jovanović podneo ostavku na stranačke funkcije i kako se spekuliše on prelazi u stranku Dragana Đilasa.

Osim političkih udaraca, Dragan Đilas je večeras za svog nekadašnjeg političkog saborca Vuka Jeremića spremio i par "šamara" i oterao ga sa protesta koje predvodi iz senke, a Srđan Nogo sa lica mesta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.