Dramatično u Beogradu – Protestanti upali u Skupštinu, pa ih žandarmerija izbacila!

Izvor: SandzakPress.net, 07.Jul.2020, 22:48

Dramatično u Beogradu – Protestanti upali u Skupštinu, pa ih žandarmerija izbacila!

Demonstranti koji su se okupili večeras ispred Doma Narodne Skupštine, probili su kordon policije i ušli u hol parlamenta. Među prvima je ušao samostalni poslanik Srđan Nogo. Čuju se povici “Ne damo Kosovo”, “Oj, Kosovo, Kosovo”, “Nećemo da dozvolimo naseljavanje migranata”. Demonstranti se guraju i prskaju vodom. “Blicovi” reporteri javljaju da su pojedini bacali baklje tokom prodora u Skupštinu. Okupljeni zvižde i lupaju u šerpe, a povremeno se može čuti >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << i skandiranje “Kosovo je srce Srbije”. Pogledajte kraj snimka: Borbe sa žandarmerijom su nastavljene nakon izbacivanje iz skupštine – UŽIVO The post Dramatično u Beogradu – Protestanti upali u Skupštinu, pa ih žandarmerija izbacila! appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POGLEDAJTE! ANTIVAKSERI NAJURILI VUKA JEREMIĆA ISPRED SKUPŠTINE: Izgurali ga i OTERALI sa stepeništa! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 07.Jul.2020

Demonstrantima koji su se okupili večeras ispred Doma Narodne Skupštine, pokušao je da se priključi i lider Narodne stranke Vuk Jeremić, ali su ga demonstranti izgurali i oterali sa stepeništa Skupštine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.