Pogledajte VIDEO SNIMAK kako engleska policija upada kod NAORUŽANOG OTMIČARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2017, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte VIDEO SNIMAK kako engleska policija upada kod NAORUŽANOG OTMIČARA

Taoci su bili prestravljeni onim što im se dešavalo

Oslobođeni su taoci koje je držao muškarac naoružan sačmaricom u kuglani u Nuneatonu u Velikoj Britaniji, javlja Sky News. Policija je upala u sportski kompleks i oslobodila taoce. Zatočena su bila dvojica zaposlenih sportskog centra.

Flashbangs appear to have been used on the hostage taker in #Nuneaton pic.twitter.com/wyWd0TofkJ

— Sky News (@SkyNews) October 22, 2017

Policija je oko 14:30 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavila na Twitteru kako se dogodio incident u Bermuda Parku te su zamolili ljude da se sklone s mesta događaja. Celo popodne policajci su proveli na terenu u Bermuda Parku, kompleksu koji se sastoji od bioskopa, dečje igraonice i teretane, javlja BBC. Svedoci tvrde kako su u kompleksu videli muškarca sa sačmarom skraćene cevi.

#BREAKING: UK: A Hostage situation is developing in #Nuneaton -Warwickshire, at an Odeon cinema pic.twitter.com/krPG1nutwg

— Amichai Stein (@AmichaiStein1) October 22, 2017

Taoci su bili zatočeni u MFA kuglani, dok su obližnji bioskop i igraonica za decu za vreme talačke krize bili zatvoreni i blokirani.

Jedan od svedoka je u vreme talačke krize tvitnuo kako je Odeon Cinema zatvoren zbog muškarca koji je zatočio taoce. Napisao je kako je policija zatvorila okolno područje.  Din Rodžers, jedan od svedoka, kazao je da je oko 30 naoružanih policajaca bilo na terenu.  Iznad kompleksa su kružili policijski helikopteri, javljali su svedoci.

This witness to the hostage incident in #Nuneaton says she had to barricade the door to the soft play area they were hiding in pic.twitter.com/wKUEIHf0KD

— Sky News (@SkyNews) October 22, 2017

Keli Petet rekla je za BBC da se skrivala u restoranskom veceu.

- Skrivam se u WC-u s dvadesetak ljudi - rekla je u poslepodnevnim satima.

.@JoeTidy has unconfirmed reports that the hostages in #Nuneaton have been freed by armed police pic.twitter.com/xNIZUYiBog

— Sky News (@SkyNews) October 22, 2017

Svedok je za BBC izjavio kako je video policajce u zaštitnim prslucima. Događaj ne povezuju s terorizmom.

Policija je izjavila da ovaj događaj nije povezan s terorizmom. U incidentu nije bilo žrtava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.