Pogledajte-Misterija-zvana-parkiranje

Izvor: medio.rs, 15.Okt.2014, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte-Misterija-zvana-parkiranje

Kada pogledate snimak koji vam predstavljamo, nećete više biti sigurni da je parkiranje tako jednostvano kako vam se do sada činilo, jer muke ovog gospodina za volanom VAZ-a "2107" pomeraju granice razumljivog.

Ono što se činilo kao rutinski manevar i parkiranje se za vozača VAZ-a, ali i vlasnika crnog SUV-a koji se nesrećno zadesio na mestu pored, pretvorilo u urnebesnu agoniju od 3 i po minuta punu škripe guma, turiranja i zloslutnog zvuka krivljenja metala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<
Vlasnik crnog SUV-a je igrom slučaja bio u blizini, međutim, dok je on stigao do ove, po njega ne tako komične situacije, već je bilo kasno.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.