Poginuo menadžer grupe Fišermens frends, pevač u bolnici

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2013, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo menadžer grupe Fišermens frends, pevač u bolnici

Menadžer britanske grupe Fišermens frends (Fisherman's Friends) je preminuo, a pevač je teško povređen u nesreći koja se dogodila uoči koncerta, u magacinu sa instrumentima.

Prema rečima Džona Kliva, člana grupe, pevač Trevor Grils se "bori za život" posle nesreće koja se dogodila uoči subotnjeg koncerta u kojoj je stradao menadžer grupe, Pol Mekmulen.

Policija je saopštila da su se dvojica muškaraca zaglavila pod metalnim vratima magacina koja su pala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na njih dok su iznosili rekvizite za koncert u Gildfordu, na oko 55 kilometara od Londona.

Bolnica Sent Džordž danas je saopstila da je Grils u kritičnom stanju.

Desetočlani bend iz Kornvola proslavio se u Engleskoj, gde je potpisao unosan ugovor i objavio album koji je dospeo na listu top 10. Bend je otkriven u lokalnom kafiću u kome je izvodio tradicionalne pesme.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Poginuo menadžer grupe Fišermens frends, pevač u bolnici

Izvor: Dzungla.org, 11.Feb.2013

Menadžer britanske grupe Fišermens frends (Fisherman’s Friends) je preminuo, a pevač je teško povređen u nesreći koja se dogodila uoči koncerta, u magacinu sa instrumentima. ... Opširnije na Vesti online / Scena / Šoubiznis /

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.