Poginulo pet osoba u požaru u Denveru, sumnja se da je podmetnut

Izvor: B92, 05.Avg.2020, 19:52

Poginulo pet osoba u požaru u Denveru, sumnja se da je podmetnut

Petoro ljudi poginulo je danas u požaru koji je izbio u jednoj kući u američkom gradu Denveru za koji se sumnja da je podmetnut, saopštili su zvaničnici.

Kako su naveli, tri osobe spasle su se skočivši sa drugog sprata kuće, prenosi AP.

Vatrogasci veruju da su u požaru poginuli beba, jedno starije dete i tri odrasle osobe, rekao je kapetan vatrogasnog odeljenja u Denveru Greg Piksli.

On je dodao da su očevici rekli vatrogascima da su tri osobe u kući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na dva sprata skočile i da nisu ozbiljno povređene.

Piksli je istakao da je jedan policajac bezuspešno pokušao da spase ljude s prvog sprata, kao i da izgleda da su svi koji su poginuli u požaru živeli na prvom spratu.

Policija, uz pomoć vatrogasaca, istražuje požar, jer postoje indicije da je on podmetnut, rekao je lokalni policijski zvaničnik Džo Montoja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.