Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2019, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula beba i dvije žene u stravičnoj nesreći kod Hadžića

SARAJEVO - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Hadžića nedaleko od Sarajeva poginule su dvije žene i beba od četiri mjeseca, nezvanično javljaju federalni mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD SARAJEVA U automobilu poginule dve žene i BEBA OD ČETIRI MESECA

Izvor: Blic, 30.Sep.2019

U teškoj nesreći koja se dogodila na putu Hadžići - Pazarić prema nezvaničnim informacijama sa lica mesta poginule su dve žene i beba od četiri meseca.

Nastavak na Blic...

Tri osobe poginule u okolini Sarajeva

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Sep.2019

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u ponedjeljak dogodila kod Hadžića, nedaleko od Sarajeva, poginule su tri osobe, potvrdio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) Mirza Hadžiabdić, portparol MUP-a Kantona Sarajevo. Uviđajem rukovodi dežurni tužilac. Sudar se desio oko 13 sati i 30 minuta. Iz...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.