Podrška integraciji Albanaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2010, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška integraciji Albanaca

BEOGRAD -

Šestoro mladih Albanaca i Albanki danas će, u organizaciji Ministarstva za ljudska i manjinska prava, početi šestomesečno stažiranje u državnim institucijama.

Ovaj program realizuje se u saradnji sa Sekretarijatima Autonomne pokrajine Vojvodine (APV) i Organizacijom za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) i uz podršku Britanske ambasade.

Šestoro mladih Albanaca i Albanki, od kojih četvoro u Ministarstvu, a dvoje u APV, sticaće iskustvo i znanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za rad u državnoj administraciji.

Ovim programom Ministarstvo želi, kako se navodi u saopštenju, da podrži integraciju albanske nacionalne manjine u društvo i pomogne stvaranje uslova za povećanje broja pripadnika ove etničke zajednice u državnoj administraciji.

Program će trajati od 22. novembra do 22. aprila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MLADI ALBANCI OD DANAS U DRŽAVNIM INSTITUCIJAMA

Izvor: Kurir, 22.Nov.2010

BEOGRAD - Šestomesečni program stažiranja u državnim institucijama za šestoro mladih Albanaca i Albanki počinje danas u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava i sekretarijatima u Vojvodini...Taj program organizuje Ministarstvo za ljudska i manjinska prava u saradnji sa sekretarijatima Autonomne...

Nastavak na Kurir...

Mladi Albanci stažiraju u državnim institucijama

Izvor: Glas javnosti, 23.Nov.2010, 07:12

BEOGRAD - Šestomesečni program stažiranja u državnim institucijama za šestoro mladih Albanaca i Albanki počeo je juče u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava i sekretarijatima u Vojvodini...Taj program organizuje Ministarstvo za ljudska i manjinska prava u saradnji sa sekretarijatima Autonomne...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.